Finn en ledig stilling

eller bare send oss din CV
 

Søk stilling

eller send oss din CV, vi tar kontakt når vi har en relevant stilling ledig.

Møt oss for intervju

eller en uformell samtale om nye muligheter og utfordringer.

Oppfølging hele veien

vi følger deg fra innsending av CV til din nye jobb.

Ny jobb

i enden av prosessen venter en ny og utfordrende stilling.
Vi hjelper deg å finne stillingen som er riktig for deg

Er tiden moden for å finne nye utfordringer?

Se hvilke stillinger vi har utlyst i dag. Finner du ikke noe som er aktuelt for deg, kontakt oss uansett for en uformell samtale. Nye stillinger dukker opp hele tiden. Kanskje den neste er drømmejobben din?

Ledige stillinger

𝗘𝗽𝗶𝘀𝗲𝗿𝘃𝗲𝗿 𝗗𝗲𝘃𝗲𝗹𝗼𝗽𝗲𝗿

To be responsible for executing high quality solutions for customers and contributing to the day-to-day technical excellence of a delivery team. The candidate should have a deep understanding of the software development life cycle, Episerver development best practices, willing to take technical challenges and tasks through the diversity of work in multiple industry domains with confidence and efficiency.

Link

To stillinger som interaksjonsdesigner

Vi søker to erfarne interaksjonsdesignere med kjennskap til fysisk og kognitiv ergonomi til vårt studio for design av sikkerhetskritiske løsninger. Gjennom å kombinere klassisk designmetodikk med human factors, skaper vi fremtidens systemer som kombinerer spesialiserte digitale grensesnitt, kompleks samhandling og fysisk utforming av rom og utstyr.

Åpen søknad

Er du åpen for muligheten til å finne nye utfordringer, ta kontakt for en uformell samtale.

Link

Veien til målet

Bygg nettverk

Et stort nettverk er ofte nøkkelen til nye og utfordrende stillinger. Jo flere du møter, jo større er sannsynligheten for at noen vil tenke på deg neste gang de er på jakt etter nye medarbeidere. Vi møter deg gjerne for å høre mer om hvor vi vil videre i din karriere.

i

Lag en fremdriftsplan

Lag en plan for veien videre. Vær tydelig på hvor du vil. Da blir det lettere for oss å finne den jobben som passer deg og din fremtidsvisjon best. For å ta riktige og gode valg bør du ha et klart bilde i hodet på hvor du vil. Vi hjelper deg gjerne med å lage din fremtidsplan.

Vær uredd

Ikke vær redd for å sikte høyt. Det er bedre å søke stillinger for så ikke å få jobben heller enn å miste en mulighet fordi man ikke turte søke. Det er typisk norsk å være god, men det er også typisk norsk å være litt forsiktig. Vår jobb er blant annet å gi deg selvtillit til å søke stillinger.

5 + 5 =

Call Now Button