We know people…

Skreddersydde søk og bemanning

Til jobbsøkere

Hvis du er på jakt etter nye muligheter og utfordringer, ta kontakt. Vår jobb er at du finner drømmejobben og arbeidsgiveren som er rett for deg!

Til arbeidsgivere

Hvis du er på jakt etter nye medarbeidere, ta kontakt. Vår jobb er at du finner den kandidaten som vil gjøre din bedrift enda litt bedre!
Vi finner drømmekandidater til drømmejobber

Folks matcher talenter med servicenæring, IT og media.

Vi bistår i rekruttering til faste stillinger hos våre kunder og leier ut egne konsulenter til kortere eller lengre oppdrag. Vi skreddersyr bemanningsløsninger tilpasset bedriftens behov og gir oss ikke før vi finner en match som sikrer alle parter de beste forutsetninger for et givende samarbeid.

Vårt fokus på kompetanse og kontaktskapende tiltak bidrar til våre ansatte, oppdragsgivere og medlemmers suksess.

.

Behovskartlegging

 

Kandidatsøk

 

Kvalitetssikring

 

Match

 

Søk stilling

Sjekk utlyste stillinger eller ta kontakt for å presentere din CV. Har du erfaring fra hotell, restaurant, IT eller media og mye kompetanse innen ditt fagområde? Da er du kanskje den vi søker.

Kom til intervju

Vi kaller inn til intervju dersom du er aktuell til en utlyst stilling eller for en uformell samtale om fremtidiger muligheter. Kontakt oss gjerne for å fortelle mer om deg selv.

Personlig oppfølging

Vi følger opp kandidatene gjennom hele søknadsprosessen, også etter ansettelsen. Dette for å sikre at ansettelsen har fungert tilfredsstillende for partene.

Karriererådgivning

Våre kandidater er vår viktigste ressurs og vårt ansikt utad. Muligheten til objektiv karriererådgiving betyr mye. Vi tilrettelegger for nettopp det.

Skreddersydde søk og bemanning

Folks matcher talenter med næringslivet. Vi bistår i rekruttering til faste stillinger hos våre kunder og leier ut konsulenter til kortere eller lengre oppdrag. Vi skreddersyr bemanningsløsninger tilpasset bedriftens behov og gir oss ikke før vi finner en match som sikrer alle parter de beste forutsetninger for et givende samarbeid.

Rekruttering
Vi bistår gjerne din bedrift med rekruttering til faste stillinger i bedriften. Vi har mange års erfaring i rekruttering og har fått svært gode tilbakemeldinger på å treffe riktig.

For å sikre at vi rekrutterer den beste kandidaten til stillingen i din bedrift vil vi før utlysning av stillingen bruke tid på å gjøre oss kjent med deres behov. Sammen blir vi enige om hvilke profiler som erfaringsmessig gjør suksess i bedriften.

Søkere til den utlyste stillingen må gjennomgå grundige intervjuer og tester. Vi benytter oss av SHLs arbeidspsykologiske tester, OPQ 32, CCSQ samt deres evnetester. Vi gjør selvfølgelig grundige referansesjekker. Det kan i enkelte tilfeller også være hensiktsmessig at aktuelle søkere får utlevert stillingsrelevante caser som utarbeides av oppdragsgiver. Alt for å sikre at når vi først sender en kandidat videre til intervju hos dere så er det en kandidat som vil passe inn faglig så vel som sosialt.

Kontakt oss for en uformell prat om hva vi kan bistå bedriften med i fremtidige rekrutteringer.

Fleksible bemanningsløsninger
For bedrifter som ønsker fleksibilitet i bemanningen er insourcing et godt alternativ. Ved insourcing ansettes konsulenten i en fast stilling hos oss, men leies ut til oppdrag og har sitt daglige virke og lokasjon hos oppdragsgiver. Slike bemanningsløsninger gir deg som oppdragsgiver en nærhet til de medarbeidere som daglig skal ivareta din bedrifts interesser på en best mulig møte, uten at du påtar deg ansvaret som ligger i det å være arbeidsgiver.

Alle HR undersøkelse viser at fornøyde medarbeidere gir en bedre bunnlinje. For medarbeideren er noe av det viktigste for en høy jobbtilfredshet faglig og personlig utvikling. Insourcer du en konsulent via Folks kan du føle deg trygg på at vedkommende får den beste oppfølging fra oss. De vil også ha anledning til å delta på kurs, seminarer og samlinger i vår regi, helt kostnadsfritt for dem og dere.

Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs og vårt ansikt utad. Vi strekker oss langt for at alle våre medarbeidere har de beste forutsetninger for å gjøre en best mulig jobb ute hos våre kunder.

Skreddersydd kompetanse
Skal bedriften leie inn en konsulent til et lengre eller kortere oppdrag? Trenger dere bistand i rekrutteringen til en fast stilling? Vi har spesialisert oss på rekruttering og insourcing av unge talenter med høy utdannelse og skreddersyr bemanningsløsning tilpasset akkurat ditt behov.

Vårt godt utbygde kontaktnett og lange erfaring i denne typen rekruttering sikrer at vi “treffer” godt når vi rekrutterer.

Høy servicegrad, kvalitetssikring i alle ledd og tett oppfølging gjennom hele prosessen, både overfor kandidater og oppdragsgivere, er med på å sikre den beste ansettelsen, mens du kan bruke tiden din på det du gjør best!

Relevant jobberfaring
Er du ung, har høy utdannelse eller mye kompetanse innen ditt fagområde? Da er du kanskje den vi søker. Vi har skapt et community som gir deg nyttig erfaring samt verktøy du trenger for komme deg videre i din karriere.

Du kan bli fast ansatt hos oss eller vi kan rekruttere deg til en stilling hos en av våre samarbeidspartnere.

Kontakt oss gjerne for en uformell samtale om hva vi kan gjøre for deg, eller kanskje du alt har sett en utlyst stilling du ønsker å søke på?

Ikke nøl med å ta kontakt. Vi ser frem til å høre fra deg!

Personlig og faglig utvikling
De ansatte er vår viktigste ressurs og vårt ansikt utad. Muligheten til faglig og personlig utvikling, variert arbeidserfaring og objektiv karriererådgiving betyr mye for en medarbeider. Derfor tilrettelegger vi for at våre konsulenter og ansette får nettopp det.

Som ansatt får du tilbud om gratis kurs, faglige og sosiale samlinger, samt mulighet til å knytte varige kontakter med andre medlemmer av Folks community, alt nyttig i forhold til din karriere.

Fra du søker en stilling hos oss, til den dagen du skal videre til nye utfordringer er vi der for deg. Fornøyde ansatte er vår beste markedsføring!

Bli med i Folks community

 

Kompetanseheving og kontaktskapende tiltak bidrar til våre ansatte, oppdragsgivere og medlemmers suksess.

Som medlem vil du motta vårt nyhetsbrev med informasjon om ledige stillinger og kandidater vi har i vår database. 

Vi fokuserer på de ansattes faglige så vel som personlige utvikling og arrangerer jevnlig kurs, foredrag og samlinger som vil gi deg fortrinn i yrkeslivet og ellers.

12 + 14 =

Call Now Button