Skreddersydd utviklerkompetanse

Folks tilbyr markedets mest fleksible og kostnadseffektive løsning for outsourcing av programmeringsoppgaver. Alle våre utviklere holder et høyt faglig nivå, er serviceorientert og kanskje viktigst av alt, de er vant med nordisk arbeidsmetodikk. Dersom du er på jakt etter utviklere til din bedrift, ta kontakt. I løpet av få dager vil vi kunne skreddersy og levere kompetansen du søker.

Vår målsetning er å levere akkurat den kompetansen du søker, så snart behovet melder seg, for så lenge du måtte ha behovet. Vårt konsept baserer seg på fleksibilitet og tilgjengelighet i alle ledd, kombinert med høy kvalitet på leveransen.

Vårt team benytter seg av Project Management Institute's PMP for best mulig prosjektledelse. En forutsetning for at oppgaven blir løst akkurat slik du ønsker det. Alle våre konsulenter er utstyrt med det nyeste innen både maskin- og programvare slik at vi raskt, effektivt og best mulig kan løse oppgaven.

Du leier en konsulent for minimum to uker, med en ukes gjensidig oppsigelsestid. Konsulenten er tilgjengelig for deg og din avdeling i det som er kjernearbeidstiden i Norge, mellom kl 0800 og 1600.

Våre utviklere holder til i Software Technology Park i Islamabad i Pakistan. Samtlige har fullført høyere studier innen IT/informatikk, snakker flytende engelsk og har løst programmeringsoppgaver for bedrifter som Egmont, Oslo Brannvesen, Operator One og andre store internasjonale konsern. De teknologiplattformer som utviklerne jobber i inkluderer alt fra  Microsoft .NET og SQL til iPhone/iPad og Android.