Sturle Strauss Lisæth, vår "hus-coach"

Sturle driver life og business coaching gjennom sitt selskap SSL Coaching. Vi benytter hans ekspertise til personlig utvikling av våre medarbeidere.

Sturle har jobbet flere år i musikkbransjen i England hvor han også tok en Bachelor grad i lydteknikk ved prestisjetunge LIPA. Videre jobbet han også i IT bransjen i England før han flyttet hjem igjen og jeg ansatte ham til en stilling i Microsoft Norge AS. Her jobbet Sturle med kunder og var bl.a. ansvarlig for å lære opp nyansatte til å kunne gi førsteklasses kundeservice.

Stilingen ga ham innsikt i hva som driver mennesker og hvordan mennesker oppfatter god service. Noe som igjen førte til en økende interesse for psykologien bak hvorfor mennesker gjør som de gjør. Sturle begynte da for alvor å interessere seg for coaching. I 2012 førte det til kursdeltagelse på Anthony Robbins Mastery University og Sturle coacher nå mennesker med fokus på utfordringer de kan ha i jobbsammenheng, relasjonsutfordringer både på jobb og privat i tillegg til å holde foredrag for bedrifter.

Jeg har fulgt Sturle gjennom mange år og gir ham mine varmeste anbefalinger. Han er insiktsfull og viser stor forståelse for mennesket, ikke bare det faglige aspektet i en stilling.

Mer informasjon om Sturle finner du her.

Mvh
Yvette M. Stornes
Daglige leder
Folks AS