The Folks

Yvette M. Stornes, Daglig leder

Yvette

Mobil: +47 90 92 38 39
E-post: yvette@folks.no

Yvette er full av idéer, trives best med mange baller i luften, er alltid smilende og i godt humør. Hennes kontaktnett er enormt og veldig variert. Opprinnelig er hun grafisk designer med "journalist light" utdannelse i tillegg, men via diverse verv som tillitsvalgt og verneombud fattet hun interesse for personalarbeid og ble etter hvert HR ansvarlig i en konsulentbedrift. Hun har rekruttert hundrevis av konsulenter til innleie i bedrifter som Microsoft Norge, MSN, Telenor, TechData, Inmeta, m.fl. Hun har mange års erfaring både fra media og IT bransjen. Yvette er en typisk "people person" og har lett for å komme i kontakt med folk. Hun er også kjent for å arrangere veldig bra personalfester!

Atle Hidajat, Arbeidende styreleder

Atle

Mobil: +47 90 03 61 00
E-post: atle@folks.no

Atle Hidajat er Partner i OMG som har bred kompetanse på CRM, søkemotorer og sosiale medier. Tidligere var han ansvarlig for divisjonen Customer Relationship Technology i Bisnode. I Norge eies blant annet Dun & Bradstreet, Direktmedia, ONE Software, OfficeTeam. Atle Hidajat har lang erfaring innen styrearbeid og flere styreverv både i inn- og utland.

Lillian Olsen, Arbeidende styremedlem

Lillian

Mobil: 90 59 79 07
E-post: lillian@folks.no

Lillian er daglig leder og hovedaksjonær i kommunikasjonshuset Halogen AS . Hun har et utrolig høyt energinivå og elsker at det skjer masse rundt henne. Hennes erfaring fra markedssiden innen it og finanssektoren før hun kom til Halogen i 2001 har gitt henne en sterk kompetanse også som senior rådgiver innen strategi og på markedsføring på internett. Lillian er i tillegg kjent som en dyktig og varm leder som passer godt på både ansatte og kunder. Innen Folks vil Lillian bidra sterkt med både nettverk og kompetanse.