News feed

Vi arrangerer lavkarbo kurs med Siv fra Sunt hjem

Meld deg på her

TEORI OG PRAKSIS, SÅNN GJØR DU DET!

Folks ønsker kun det beste for alle sine kunder og medarbeidere. Vi har derfor inngått et samarbeid med Ernæringsterapeut Siv Hauge i Sunt Hjem. Siv er kjent fra God Morgen Norge.

I løpet av en intensiv lørdag lærer Siv oss hvordan vi kan få bedre helse, mer energi og en sunnere vekt ved å spise riktig. Kursdeltagerne får anledning til å lage og smake på deilige retter! Det er enkelt. Det går fort. Det smaker godt.

Lavkarbo er sunn, enkel, smakfull og helsebringende fastfood som passer for alle!

Timeplan:

Kl 11.00           Siv starter dagen med å fortelle mer om hvordan riktig mat gir deg en bedre helse, mer energi og en sunnere vekt.

Kl 12.00           Det serveres en lett lavkarbo lunsj.

Kl 12.45           Du får veiledning i hvordan du skal legge om til et lavkarbo kostholdet og forslag til kostholdsplaner. Her blir det mye rom for spørsmål og innspill i forhold til den enkeltes situasjon.

Kl 14.00           Pause

Kl 14.30           Vi ser på deilige, sunne, lavkarbo oppskrifter og lærer hvordan sette opp en basic-handleliste.

Kl 15.30           Vi deles inn i grupper. Hver gruppe får utdelt en meny/oppskrift som de skal tilberede og ingredienser de trenger for å tilberede denne. Siv står til disposisjon for å besvare spørsmål underveis.

Ca kl 16.30      Vi setter oss til bords og smaker på maten vi har laget. Alle som ønsker det får servert et glass passende vin til.

Ca kl 18.00      Vi avslutter

Den viktigste bidragsyteren til livskraft og god helse er ditt kosthold.

Det du spiser påvirker deg både fysisk og psykisk, og det hele kan forklares på en meget enkel måte - den er våre byggesteiner og kilde til energi. Kroppen danner konstant nye celler og den maten vi velger å spise bygges inn i alle nye cellestrukturer som hud, muskler, hormoner, signalstoffer i nervesystemet, immunceller osv.  Du kan reversere og forebygge mange plager og lidelser gjennom god mat.

LAVKARBOKOSTHOLDET GIR DEG BEDRE:

  • energi
  • konsentrasjon
  • immunforsvar
  • fordøyelse
  • søvn
  • vekt
  • hud
  • hormonbalanse
  • humør

Velkommen til bedre helse, slankere kropp og mer energi!

Pris kr. 1400,- inkludert råvarer og kursmatriell

Dato for kurset: 18. juni 11.00 - 18.00

Sted: Avhenger av antall påmeldte, info følger i god tid før kursstart.

Beste hilsen fra Siv Hauge - Sunt Hjem og Yvette - Folks AS